Plastová okna EFEKT

fulfill the imagination and desires amongst all the men and women all of us will probably be the search for best billionairereplica.ru billionaire outlet review.attract all sights around through wearing high quality www.cartavape.com which brings unique personality.secure and buy great quality fakerolex.is.https://it.wellreplicas.to/ for sale is constantly led by superior quality.manchesterunitedfc.ru with unrivaled selections at the lowest prices.completely new high quality https://www.patekphilippewatches.to chronograph is going to be produced just like a limited edition.completely new high quality uncvape.com chronograph is going to be produced just like a limited edition.high quality vapesshop.de vape shop plays a great deal of importance on the quality of the product.your way of life that will has your aspiration is often a high quality wherewatches.com.

Otherm trade

MENU
Nacházíte se: Produkty - Plastová okna a dveře - Plastová okna - Profilové systémy - EFEKT
 

Plastová okna EFEKT


Plastová okna EFEKT jsou ekonomickým řešením vhodným pro panelové a činžovní domy, uplatnění najde také u jakýchkoliv rekonstrukcí rodinných domů.

Plastová okna EFEKT s 5-komorovým profilem stavební hloubky 73 mm mají klasické tvary v plošně odsazeném designu. Je možná volba zasklení buď klasické izolační dvojsklo s plastovým rámečkem nebo trojsklo sprostupem Ug=0,6. Při zasklení trojsklem dosahují plastová okna EFEKT prostupu tepla Uw=0,7.

 Profil je vhodný také pro plastová okna v nestandardních šikmých a obloukových tvarech. U balkónových dveří jsou v nabídce dveře snízkým prahem, ven otvíravé a také posuvné dveře.

Stavební hloubka

73

Pohledová šířka rám/křídlo

120

Počet komor

5

Systém těsnění

Dorazové

Součinitel prostupu tepla při zasklení Ug=1,1

1,2 (1,3)*

Součinitel prostupu tepla při zasklení Ug=0,6

0,7 (0,91)*

Stavební tvary

Pravoúhlá, šikmá, oblouková

* hodnota v závorce je stanovena výpočtem dle požadavku programu Nová zelená úsporám

 
 
 
 
Okenní profil EFEKT




 
  07 | 06 | 2021

Letní akce 2021

Letní akce 2021

Zahajujeme "letní slevy" na plastová okna a dřevěná eurookna. Čerpejte výhodné letní ceny. Platnost akce 21.6.2021-21.9.2021

  25 | 01 | 2018

Zimní slevy 2018

reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře
Zobrazit klasicky
Zobrazit mobilní verzi