Dodáváme a montujeme plastová okna, dřevěná okna, dřevohliníková okna, hliníková okna nejvyšší kvality

fulfill the imagination and desires amongst all the men and women all of us will probably be the search for best billionairereplica.ru billionaire outlet review.attract all sights around through wearing high quality www.cartavape.com which brings unique personality.secure and buy great quality fakerolex.is.https://it.wellreplicas.to/ for sale is constantly led by superior quality.manchesterunitedfc.ru with unrivaled selections at the lowest prices.completely new high quality https://www.patekphilippewatches.to chronograph is going to be produced just like a limited edition.completely new high quality uncvape.com chronograph is going to be produced just like a limited edition.high quality vapesshop.de vape shop plays a great deal of importance on the quality of the product.your way of life that will has your aspiration is often a high quality wherewatches.com.

Otherm trade

MENU
Nacházíte se: Produkty - Služby
 

Nabízené služby


Pro správné fungování oken je bezpodínečně nutná správná a kvalitní montáž.
Námi dodávaná okna montují výhradně naši kmenoví pravidelně proškolení montážníci s dlouholetou praxí v oboru montáží oken.
 
S obsahem a způsobem montáže Vás rádi seznámíme při osobním jednání v naší vzorkové prodejně
 

Demontáž a montáž oken

V případě rekonstrukce provádíme demontáž oken.Při demontáži je třeba počítat s větší prašností a proto je důležité důkladně zakrýt nábytek, elektronické vybavení a podlahu.
Po demontáži okna je vyčištěn prostor pro osazení okna a následně osazeno nové okno, zakotveno turbošrouby nebo montážními plechy a utěsněno.
V případě že je požadováno uzavření spáry parotěsnou zábranou, která je v normě pro osazování oken, tak je tato namontována zároveň s okny.
Pokud se jedná o novostavbu tak po zatěsnění(vypěnění oken) provedeme seřízení oken a tím je montáž připravena k předání.Jestliže se jedná o rekonstrukci s požadavkem na zednické začištění, tak je toto prováděno následně.
 
U novostaveb je montáž hotová většinou během jednoho dne, u rekonstrukcí se zednickým začištěním je je třeba počítat u panelákových bytů s jedním dnem navíc pro začištění u špaletových oken cca.2dny navíc.
 

Zednické začištění

Zednickým začištěním(při rekonstrukci) plastových oken se rozumí oprava ostění okolo nově osazených oken.Toto začištění trvá většinou 1-2dny dle rozsahu zakázky.
Rozlišujeme začištění oken po původních oknech jednoduchých nebo špaletových.
 
 

Doprava

Veškerá plastová okna, hliníková okna i dřevěná okna dopravíme na místo montáže vlastní dopravou.
 
 

Parotěsné provedení připojovací spáry

Parotěsné zábrany připojovacích spár(pokud je v požadavku)provádíme systémem 3D Illbruck.Toto utěsněňí ochraňuje spáru před vniknutím vody a zároveň případnou vlhkost odvádí ven ze spáry.
 

Likvidace starých oken

V případě rekonstrukcí, zajištujeme likvidaci oken ekologickým způsobem.
 
 
 

Individuální služby

V případě požadavku na individuální služby jako jsou bourání, vyzdívání, vymalování atd. je třeba toto probrat při zaměření oken a následně připravíme podrobnou kalkulaci na možné nadstandardní práce.
  07 | 06 | 2021

Letní akce 2021

Letní akce 2021

Zahajujeme "letní slevy" na plastová okna a dřevěná eurookna. Čerpejte výhodné letní ceny. Platnost akce 21.6.2021-21.9.2021

  25 | 01 | 2018

Zimní slevy 2018

reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře
Zobrazit klasicky
Zobrazit mobilní verzi