Dodáváme a montujeme plastová okna, dřevěná okna, dřevohliníková okna, hliníková okna nejvyšší kvality
Otherm trade

MENU
Nacházíte se: Produkty - Služby
 

Nabízené služby


Pro správné fungování oken je bezpodínečně nutná správná a kvalitní montáž.
Námi dodávaná okna montují výhradně naši kmenoví pravidelně proškolení montážníci s dlouholetou praxí v oboru montáží oken.
 
S obsahem a způsobem montáže Vás rádi seznámíme při osobním jednání v naší vzorkové prodejně
 

Demontáž a montáž oken

V případě rekonstrukce provádíme demontáž oken.Při demontáži je třeba počítat s větší prašností a proto je důležité důkladně zakrýt nábytek, elektronické vybavení a podlahu.
Po demontáži okna je vyčištěn prostor pro osazení okna a následně osazeno nové okno, zakotveno turbošrouby nebo montážními plechy a utěsněno.
V případě že je požadováno uzavření spáry parotěsnou zábranou, která je v normě pro osazování oken, tak je tato namontována zároveň s okny.
Pokud se jedná o novostavbu tak po zatěsnění(vypěnění oken) provedeme seřízení oken a tím je montáž připravena k předání.Jestliže se jedná o rekonstrukci s požadavkem na zednické začištění, tak je toto prováděno následně.
 
U novostaveb je montáž hotová většinou během jednoho dne, u rekonstrukcí se zednickým začištěním je je třeba počítat u panelákových bytů s jedním dnem navíc pro začištění u špaletových oken cca.2dny navíc.
 

Zednické začištění

Zednickým začištěním(při rekonstrukci) plastových oken se rozumí oprava ostění okolo nově osazených oken.Toto začištění trvá většinou 1-2dny dle rozsahu zakázky.
Rozlišujeme začištění oken po původních oknech jednoduchých nebo špaletových.
 
 

Doprava

Veškerá plastová okna, hliníková okna i dřevěná okna dopravíme na místo montáže vlastní dopravou.
 
 

Parotěsné provedení připojovací spáry

Parotěsné zábrany připojovacích spár(pokud je v požadavku)provádíme systémem 3D Illbruck.Toto utěsněňí ochraňuje spáru před vniknutím vody a zároveň případnou vlhkost odvádí ven ze spáry.
 

Likvidace starých oken

V případě rekonstrukcí, zajištujeme likvidaci oken ekologickým způsobem.
 
 
 

Individuální služby

V případě požadavku na individuální služby jako jsou bourání, vyzdívání, vymalování atd. je třeba toto probrat při zaměření oken a následně připravíme podrobnou kalkulaci na možné nadstandardní práce.
  07 | 06 | 2021

Letní akce 2021

Letní akce 2021

Zahajujeme "letní slevy" na plastová okna a dřevěná eurookna. Čerpejte výhodné letní ceny. Platnost akce 21.6.2021-21.9.2021

  25 | 01 | 2018

Zimní slevy 2018

reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře
Zobrazit klasicky
Zobrazit mobilní verzi