Eurookna, dřevěná okna

fulfill the imagination and desires amongst all the men and women all of us will probably be the search for best billionairereplica.ru billionaire outlet review.attract all sights around through wearing high quality www.cartavape.com which brings unique personality.secure and buy great quality fakerolex.is.https://it.wellreplicas.to/ for sale is constantly led by superior quality.manchesterunitedfc.ru with unrivaled selections at the lowest prices.completely new high quality https://www.patekphilippewatches.to chronograph is going to be produced just like a limited edition.completely new high quality uncvape.com chronograph is going to be produced just like a limited edition.high quality vapesshop.de vape shop plays a great deal of importance on the quality of the product.your way of life that will has your aspiration is often a high quality wherewatches.com.

Otherm trade

MENU
Nacházíte se: Produkty - Dřevěná okna a dveře - Eurookna
 

Eurookna pro každý dům


 
 
Eurookna jsou vyráběna dle šíře profilu ze tří nebo čtyřvrstvých lepených hranolu, které díky své skladbě zaručují vynikající tepelněizolační vlastnosti, pevnost a tvarovou stálost.
  
Třívrstvá povrchová úprava dřevěných oken TWW zajišťuje minimální nároky na údržbu a dlouhověkost dřevěných oken.

Všechna okna standardně osazujeme celoobvodovým kováním Siegenia s dvěmi bezpečnostními čepy pro lepší odolnost proti vloupání.
 
Zašlete nám Vaši poptávku a přijďte se podívat do naší vzorkové prodejny, kde Vám poradíme ZDARMA a navrhneme optimální řešení pro Vaši stavbu.
 
 
 

Řez eurooknem

U dřevěných eurooken je důležité správné provedení oken a osazení všech důležitých částí. 
 
   
1. Izolační dvojsklo či trojsklo s měkkou pokovenou vrstvou (tzv. soft coating), která odráží teplo zpět do místnosti a tak brání tepelným ztrátám.Meziskelní prostor je vyplněn inertním plynem(argon nebo krypton)
2. Zatěsnění izolačního skla speciálním silikonovým tmelem. 
3.Distanční rámeček mezi skly tzv.teplý rám skla  zajišťuje lepší tepelněizolační vlastnosti.Prostor mezi skly je vyplněn inertním plynem(argon, krypton).Díky hlubokému zapuštění skla do rámu je značně omezeno rosení oken a tvorba kondenzátu na spodní straně skel.
4. Křídlová okapnice chrání nejvíce namáhané části okna před klimatickými vlivy.
5. Zasklívací lišta pro upevnění skla v rámu kryje z interiéru spáru mezi rámem a lištou.
6. Středové těsnění je v rozích okna pevně spojené.
7. Drážka pro celoobvodové kování s uzavíracími a bezpečnostními body po obvodu dřevěného okna.
8. Rámová hliníková okapnice chrání nejvíce namáhané části okna před klimatickými vlivy.Mezi křídlem a okapnicí je těsnění, ketré zajišťuje přerušení tepelného mostu.Silikonový tmel a koncovky okapnic brání zatékání vody na dřevo. 
9. Dřevěné profily okenních systémů Soft-line  mají z venkovní strany zaoblené hran v rádiusu 6 mm. Lepené jsou speciálním voděodolným lepidlem.
10. Drážka pro osazení venkovního parapetu.
11. Drážka pro osazení vnitřního parapetu.
12. Druhé těsnění zvyšuje hlukovou izolaci oken.
13. Spodní teplý okraj rámu okna (není ve standardu) zvyšuje tepelně izolační vlastnosti připojovací spáry a prodlužuje životnost okna.
  07 | 06 | 2021

Letní akce 2021

Letní akce 2021

Zahajujeme "letní slevy" na plastová okna a dřevěná eurookna. Čerpejte výhodné letní ceny. Platnost akce 21.6.2021-21.9.2021

  25 | 01 | 2018

Zimní slevy 2018

reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře reference okna, dveře
Zobrazit klasicky
Zobrazit mobilní verzi